Organisatie

VLS biedt een compleet pakket facilitaire diensten aan voor de zakelijke markt met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak, VLS Multiservice en VLS Allianties.

VLS Schoonmaak is een landelijk opererend bedrijf met een breed netwerk en een sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche. Het inzetten van professionals, ons unieke schoonmaak concept, het adviseren van onze opdrachtgevers en het instrueren van onze medewerkers behoren tot onze speerpunten. VLS Schoonmaak, schoonhouden met visie!

VLS Multiservice, ervaren vakmensen en mobiele units staan tot uw beschikking. Voor het reinigen van vloeren, wanden, plafonds en grootkeukenonderhoud draaien onze specialisten hun hand niet om, vakmensen dus! Daarnaast zijn zij inzetbaar na bouw, verbouw en calamiteiten. Kortom; VLS Multiservice, schoonmaakprofessionals met de juiste toegepaste technieken!

VLS Allianties biedt met haar netwerk van strategische partners een breed scala van complementaire diensten aan. Door goed te luisteren, anders te kijken en efficient te schakelen kunnen wij o.a. diensten zoals beveiliging, catering,  groenvoorziening en afvalverwerking vorm geven. Altijd flexibel, betrokken en proactief, dat is VLS Allianties.