Schoonhouden met visie

Door terug te keren naar de basis waar het eigenlijk om gaat beginnen wij altijd met een doordacht plan van aanpak, de juiste schoonmaakhandelingen vakkundig en controleerbaar uit te voeren, in een juiste prijs – kwaliteitsverhouding. Vóór aanvang van de werkzaamheden maken we een gedegen inventarisatie en dragen zorg voor planning, gebouwroute, instructie en werkprogramma’s. Want werkvoorbereiding is het leeuwendeel van onze kwaliteitszorg maar vooralsnog kijken wij bij VLS naar de basis van onze dienstverlening.

VLS is een transparante organisatie. Het gehele operationele proces is controleerbaar en wordt ondersteund door onze servicedesk. Die is toegankelijk voor zowel onze medewerkers als voor onze opdrachtgevers. Want: Schoonmaken is een vak, óns vak!

Het gehele proces bestaat uit drie speerpunten. Deze elementen vormen de basis voor de meest ideale en overzichtelijke wijze van schoonhouden;

Optimale
samenwerking

Kwaliteit heeft alles te maken met mentaliteit.  Zeker bij onze vorm van dienstverlening, want schoonmaken is mensenwerk.

Glansrijke
Formule

Schoonmaken is het organiseren van mensen en processen. Wij doen dat aan de hand van het unieke VLS- schoonmaak concept.

Kristalheldere
Gedachte

Afspraken maken en nakomen; dát telt voor een opdrachtgever. Dat kan alleen als het proces inzichtelijk en controleerbaar is.

VLS is lid van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten OSB, de Vereniging Schoonmaak Research VSR en de Vereniging Contamination Control Nederland VCCN. De vakopleidingen worden verzorgd door het opleidingsinstituut voor de schoonmaakbranche SVS.