Veelal in opdracht van vereniging van eigenaren en woningbouwcorporaties onderhoud VLS Multiservice op periodieke basis algemene ruimtes zoals trappenhuizen, portieken, liften en de opgang van bergingen.

TRAPPENHUISREINIGING

Ieder appartementencomplex is anders. Vooraf overleggen we daarom wat de specifieke schoonmaak wensen zijn, en in welke mate en frequentie er schoongemaakt dient te worden. De keuze uit ons dienstenpakket wordt vastgelegd in een helder schoonmaak schema. Kwaliteit is wat u van VLS mag verwachten.

HUISMEESTER SERVICE

Een huismeester van VLS zorgt voor toezicht op uw pand en is het aanspreekpunt voor bewoners. Tijdens kantooruren is hij direct beschikbaar voor het verrichten van allerhande diensten en het oplossen van acute problemen en voorvallen.

Buiten kantooruren is hij een waakzaam oogje in het zeil, direct oproepbaar mocht een situatie hierom vragen. Wanneer u uw huismeester inhuurt bij VLS Multiservice bent u verzekerd van continuïteit bij ziekte en betaalt u alleen voor de uren dat u gebruikt maakt van deze service. U heeft de zekerheid van een specialist die niet alleen technisch goed is onderlegd, maar ook in sociaal opzicht sterk in zijn schoenen staat.