Historie

De afgelopen 40 jaar ontwikkelde VLS zich van een kleinschalig, bescheiden familiebedrijf tot een van de grotere schoonmaakbedrijven in Nederland maar heeft haar familiaire karakter weten te behouden.

De oud oprichter van Leeuwen sr. heeft zich vanaf de oprichting in 1979 altijd nauwgezet beziggehouden met de ontwikkelingen en innovaties binnen de schoonmaakbranche. Door het huidige management is het vak schoonmaker inmiddels duidelijk op de kaart gezet. Mede door het bekleden van diverse toonaangevende posities binnen de vakorganisaties. Hiermee heeft het bedrijf zijn voordeel gedaan.

Onder leiding van de huidige directeur Dennie van Leeuwen is VLS naar een regionaal georiënteerd schoonmaakbedrijf met een landelijk karakter gegroeid. Inmiddels heeft het bedrijf een sterke autonome groei meegemaakt door gebruik te maken van de goede basis die is gelegd maar tevens in te springen op innovaties en uitdagingen in de huidige markt.

Ondanks deze groei zijn een aantal belangrijke kwaliteiten van het familiebedrijf nooit uit het oog verloren. VLS is nog altijd een betrouwbare en resultaatgerichte partner met enthousiaste en betrokken medewerkers die garant staan voor topkwaliteit!