VLS Allianties

VLS Allianties is een aanvullende dienstverlening naast onze andere activiteiten.
De kern van VLS Allianties is het ontzorgen van u als opdrachtgever als het gaat om de inkoop van facilities. Eén aanspreekpunt en de zekerheid van een professionele aanpak, dat spreekt voor zich.

Flexibiliteit
Door goed te luisteren, en slimmer in te kopen biedt VLS Allianties met haar netwerk van strategische partners een compleet pakket van facilitaire diensten aan zoals o.a. beveiliging, groenvoorziening, catering, inkoop sanitaire voorzieningen en afvalverwerking. Door gebruik te maken van onze flexibiliteit kunnen we snel schakelen. VLS Allianties staat klaar om dit soort zaken over te nemen van u en om ons aan te passen naar de gevraagde situatie.

Efficiëntie
Vaak komt het voor dat partijen hun afspraken niet na kunnen komen. Het resultaat hiervan brengt vaak onnodige extra kosten met zich mee. Dankzij het efficiënte facilitaire totaalpakket van VLS Allianties zorgen wij voor een goede samenwerking hetgeen resulteert tot een significante kostenbesparing.

Klantgericht
Door duidelijke afspraken te maken weet VLS Allianties precies wat er van haar verwacht wordt. Doordat er duidelijkheid is weet de opdrachtgever ook wat er gaat gebeuren en welke zaken geregeld worden door VLS Allianties. Door duidelijke afspraken te maken en gebruik te maken van onze flexibiliteit en efficiënte werkstijl zorgen wij voor de ultieme klantbeleving!

 

Flexibiliteit, efficiëntie en klantgericht dat is VLS Allianties!