Toiletten en ander sanitair scoren hoog in de polls: meestal in negatieve zin. Naast gedegen dagelijks onderhoud en een goede technische staat is regelmatig dieptereiniging nodig om de hygiëne op een hoog en verantwoord peil te houden. 

Hoe goed de sanitaire ruimten dagelijks ook worden schoongemaakt, de niet zichtbare en moeilijk bereikbare plaatsen komen meestal onvoldoende tot niet aan bod. Hierdoor ontstaan veelal vervuilingen die onaangename geuren en bacteriële groei kunnen veroorzaken. Onze specialisten raden aan om jaarlijks een dieptereiniging uit te voeren.

Onder een dieptereiniging wordt verstaan het zich ontdoen van opgebouwde, niet altijd zichtbare verontreiniging zoals: zeepresten maar ook kalkafzetting en bacteriën die zich voornamelijk in de voegen en op het tegelwerk hebben genesteld (door o.a. urine). Indien nodig demonteren of vervangen wij diverse onderdelen. Denk daarbij aan armaturen, toiletzittingen of closetpotten die defect of gebroken zijn. In bijzondere gevallen worden ook de voegen in tegelwanden hersteld en de installaties gedesinfecteerd.