Glansrijke formule

Een schoonmaakbedrijf heeft honderden mensen in dienst die op tientallen locaties hun werk verrichten. Eigenlijk moeten we dan ook spreken van een schoonmaak organisatie, want organiseren is de kern van ons werk.

Dat doen we via een uniek systeem, het VLS-schoonmaak concept, waarbij de basis wordt gevormd door een strikte scheiding in twee hoofdtaken: dagelijks en periodiek onderhoud.

Voor het dagelijks onderhoud hanteert VLS het zelf ontwikkelde 1-2-3 systeem. Daarbij staat de 1 voor interieur, 2 voor sanitair en de 3 voor vloeren. Vanzelfsprekend maakt VLS gebruik van de meest moderne, milieusparende schoonmaakmiddelen en –apparatuur. Deze worden gemerkt met het 1-2-3 systeem. Dit helpt de schoonmakers bij het uitvoeren van hun taak. Die taakverdeling wordt ondersteund met een introductiecursus en een vakkundige begeleiding.

Voor het periodiek onderhoud, zoals het grondig reinigen van vloeren, wanden en sanitaire groepen, hanteert VLS een strakke en inzichtelijke planning. Hiervoor zet VLS, indien mogelijk, periodiek-units in. Dit zijn teams van goed opgeleide professionals, uitgerust met de meest moderne voertuigen, middelen, machines en materialen.

De schoonmaak diensten van VLS staan onder leiding van een goed en gemotiveerd middenkader. Dé schakel tussen de opdrachtgever en het uitvoerend personeel, een glansrijke formule!

 

Optimale
samenwerking

Kwaliteit heeft alles te maken met mentaliteit.  Zeker bij onze vorm van dienstverlening, want schoonmaken is mensenwerk.

Kristalheldere
Gedachte

Afspraken maken en nakomen; dát telt voor een opdrachtgever. Dat kan alleen als het proces inzichtelijk en controleerbaar is.