GLASBEWASSING

Het reinigen van glas is een specialistische klus, zeker als het glas in kwestie zich op grote hoogte bevindt. Medewerkers en relaties voelen zich prettiger als de omgeving schoon en fris is. Een goed uitzicht geeft een vrij gevoel en maakt uw medewerkers productiever. Wij van VLS bieden een totaalpakket aan zodat de ramen op een veilige en grondige manier gereinigd worden. Uiteraard hoort hier het reinigen en/of conserveren van kozijnen en gevelbeplatingen ook bij.

TELESCOOPBEWASSING

Daarnaast maken de specialisten van VLS Multiservice ook gebruik van telescoopbewassing. Dit is een methode die de veiligheid waarborgt.  de specialist kan de ramen veilig reinigen vanaf de grond middels het telescoopsysteem.

GEVELREINIGING

Onderhoud aan gevels is van groot belang voor het onderhoud van uw bedrijfspand. De gevel van uw bedrijfspand krijgt door de jaren heen veel te verduren. Denk maar aan het veranderende weer en de groei van mossen. Wij brengen de gevel van uw pand weer terug naar bijna nieuwstaat en zorgen ook voor conservering. Dit doen wij door gebruik te maken van de beste producten en de beste mensen.