Specialistische reiniging technieken

VLS Multiservice voert de specialistische reiniging uit met vakkundige mensen.
Echte professionals die doordachte technieken toepassen. Juist omdat de meeste onderdelen van dit werk om vakmanschap en specialisme vragen, besteden wij veel aandacht aan instructie en opleiding. VLS Multiservice is dus uw specialist in de complexere dienstverlening waarbij onze mobiele units met ervaren vakmensen 24/7 tot uw beschikking staan. VLS beschikt over het certificaat VCA en is daardoor ook de juiste partner voor industriële projecten. Veiligheid, gezondheid en milieu staan voorop.

Een keuken, hoe groot of klein ook, is een ideale plek voor bacteriën en schimmels. Om de keuken echt schoon te houden is een periodieke dieptereiniging essentieel.
Naast gedegen dagelijks onderhoud en een goede technische staat is regelmatig dieptereiniging nodig om de hygiëne op een hoog en verantwoord peil te houden. 
Het reinigen van een tapijt is een specialistische klus. Ook al wordt het tapijt dagelijks gestofzuigd betekent dit nog niet dat het daadwerkelijk schoon is.
Tegenwoordig bestaat een kantoor uit talloze apparaten die u helpen met het uitvoeren van uw werk. Daarom is het van belang dat computers en randapparatuur op kantoor grondig onderhouden worden. 
Calamiteiten zijn altijd onverwacht en onplezierig. Stormschade, wateroverlast en schade bij inbraak, op die momenten van chaos kunt u in het bijzonder op de diensten van VLS Multiservice rekenen.
Er is niks fijners voor uw bezoekers dan een fijn en goed opgeruimd terrein. VLS Multiservice beschikt over flexibel inzetbare teams voor uw evenementen schoonmaak.
Veelal in opdracht van vereniging van eigenaren onderhoud VLS Multiservice op periodieke basis algemene ruimtes zoals trappenhuizen, portieken, liften en de opgang van bergingen.