VLS Groep


De VLS Groep is een zelfstandige organisatie met sterke ambities. De afgelopen 35 jaar ontwikkelde VLS zich van een kleinschalig familiebedrijf tot een van de grotere schoonmaakorganisaties in Nederland. Wij willen onze prestaties leveren in een prettige, familiaire sfeer met een no-nonsense cultuur. Dit draagt bij aan de stabiliteit van het bedrijf en daarmee aan de continuïteit in de relatie met onze opdrachtgevers.

De facilitaire branche is een jonge bedrijfstak, die pas de laatste decennia de kenmerken van een doordachte zakelijke- en professionele dienstverlening vertoont. Aan de ontwikkeling van met name de schoonmaakbranche heeft VLS een wezenlijke bijdrage geleverd. VLS is opgericht in 1979 en heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare schoonmaakdienstverlener voor een grote portfolio van tevreden opdrachtgevers.

Door de ervaring binnen het bedrijf, opleidingen en een goede communicatie hebben onze specialistische mensen meer dan gemiddelde kennis van het vak. VLS staat in de top van Nederland met een eigen identiteit binnen de bedrijfstak. Een no-nonsense cultuur en een familiaire sfeer. Dit draagt bij aan de stabiliteit van het bedrijf en daarmee aan de continuïteit in de relatie met onze opdrachtgevers. 

VLS is regionaal georiënteerd met een landelijke dekking. De organisatie bestaat uit VLS Schoonmaak en VLS Multiservice en biedt een compleet pakket facilitaire diensten aan voor de zakelijke markt. VLS Schoonmaak heeft zich gespecialiseerd op regulier schoonmaakonderhoud voor kantoren, zorginstellingen en overige instanties. VLS Multiservice richt zich voornamelijk op de specialistische reiniging van o.a. trappenhuizen en treinstations maar ook op de levering van specia-listen voor de reiniging van bv. voetbalstadions.

Wij nodigen u graag uit ons te leren kennen dus kijkt u gerust verder op onze website of klik hier om een vrijblijvende offerte te ontvangen.


VLS ''Gewoon lekker schoon''
Korte impressie VLS   
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?