Nieuws


Schoonmaak in de zorgsector bepaald geen sinecure..

28 aug 2017


Nederland vergrijst en de verzorgings-, en verpleeghuizen bieden hulp en zorg aan hen voor wie dat thuis niet kan. Een prettige, schone leefomgeving is hier een vanzelfsprekendheid. VLS ontzorgt u met scherpe schoonmaakdienstverlening. Wij zijn ervaren met schoonmaak op diverse locaties voor diverse doelgroepen. Van revalidatie tot dementie en van ouderen tot mensen die psychische hulp nodig hebben.Onze kwaliteit en hospitality maken het verschil. U moet bezuinigen? Wij denken proactief mee over verbeteringen, een totaalpakket aan diensten en contractmanagement.

Veiligheid en hygiene

Schoonmaakmiddelen en het gebruik hiervan is ook een punt waar op gelet moet worden. Ouderen en patiënten zijn een vatbare groep mensen. Sommige schoonmaakmiddelen kunnen leiden tot bijvoorbeeld ademhalingsproblemen. VLS maakt gebruik van middelen die niet schadelijk zijn voor deze vatbare groep. Vaak wordt er in de zorgsector wel gebruik gemaakt van desinfectiemiddelen. Vanwege de ontsmettende werkingen vraagt werken met desinfectiemiddelen om extra voorzichtigheid. VLS zorgt dat de medewerkers de kennis van desinfectiemiddelen en het gebruik hiervan in huis hebben.


 
« Terug
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?