Nieuws


Alles in kaart op uw locatie met onze Applicatie VLS E-log

02 sep 2017


Deze unieke applicatie beschikbaar voor Android en IOS gebruikers zetten wij inmiddels veelvuldig in bij diverse opdrachtgevers. Wij weten uit ervaring dat sommige opdrachtgevers graag alle meldingen geregistreerd zien en per direct kunnen doorgeven, maar daarbij ook de dagelijkse bezetting vanuit de schoonmaak-leverancier willen inzien.

Werkwijze

Middels een beveiligde inlog op onze App VLS E-Log meld onze medewerker zich aan en gaat aan het werk.Vervolgens kan zowel ons projectteam en de opdrachtgever binnen een gesloten omgeving/plattegrond zien waar deze medewerker zich op dat moment bevindt. De App is zo ontworpen dat er, zodra er een melding of escalatie gedaan wordt via VLS E-Log, deze direct binnenkomt bij de dichtstbijzijnde schoonmaakmedewerker. Alle meldingen, storingen en escalaties (pieken) worden gedaan via E-Log middels een druk op de knop en het eventueel toevoegen van foto of commentaar. De locatie is zoals eerder aangegeven al zichtbaar aangezien deze ook meegegeven wordt bij de storing dus de schoonmaakmedewerker kan direct inspringen op deze storing en deze ook gereed melden.

Altijd inzage 

Het projectteam/ servicedesk kan vanachter haar computer gedurende de dag of op haar smartphone de ontwikkelingen volgen, de prioriteiten toebedelen van een melding en wellicht opschalen richting een andere dichtstbijzijnde medewerker of zelf ingrijpen mocht dit benodigd zijn.

VLS E-Log

Wij zijn trots op het feit dat wij als enige schoonmaakbedrijf VLS E-Log hebben ontwikkeld en zouden deze, op maat gemaakt, als zodanig ook graag inzetten. Dit in relatie tot bovenstaande dagelijkse meldingen maar zeker de procesmatige bewaking, opvolging en borging van de kwaliteit.
 
« Terug
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?