Nieuws


VLS Groep ''vriend'' van Alleen Jij Bepaalt Wie je Bent..

19 mei 2017


VLS is met ingang van 1 mei 2017 maatschappelijk betrokken bij het project ''Alleen Jij Bepaalt Wie je Bent''.

Alleen Jij Bepaalt Wie Je Bent streeft naar een instroom van 1000 jongeren per jaar vanaf 2017. Om dit te kunnen realiseren, hebben het Jeugdsportfonds, de Vereniging Sport en Gemeenten en een aantal ministeries in september 2014 het Actieplan Alleen jij bepaalt wie je bent ondertekend. Het doel van dit plan is om het draagvlak voor deze interventie te bevorderen en te borgen. 

VLS is met haar vele participaties binnen de sportsponsoring en maatschappelijke betrokkenheid bij een groot aantal verenigingen erg content om haar deelname te betuigen aan dit omvangrijke- en sociaal betrokken project.  

Met Alleen jij bepaalt wie je bent worden jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding aangeleerd. Hiermee bieden zij hulp bij het maken van de juiste keuzes en wordt er steun geboden bij de weg naar volwassenheid.


 
« Terug
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?