Nieuws


Speciale uitgave Friends in Business met o.a. VLS in de spotlights..

23 jun 2017


VLS weet wederom de pers te halen met een energieke berichtgeving rondom haar rol als partner bij het World Port Tournament  editie 2017 dat weer van start gaat per 1 juli tm 9 juli.

De VLS Groep is al weer geruime tijd een sportieve partner van dit 2- jaarlijks terugkerende event. Voor het World Port Tournament verzorgen wij de dagelijkse schoonmaak van het stadion, alle skyboxen en coördineren ook de beveiliging van dit toonaangevende evenement. Ook is er deze editie een speciale VLS Tribune geplaatst waardoor er nog meer bezoekers mogelijk zijn bij dit toonaangevend Rotterdams Event.

VLS probeert ook ook tussen de innings door de ideale win-win situatie voor potentiële partners te creëren. VLS, inmiddels een solide partner van het World Port Tournament, wordt ook wel ‘De sportiefste schoonmaker van Rotterdam’ genoemd, doordat VLS bij een groot aantal topsportaccommodaties zoals Sparta, Feyenoord en Rotterdam Topsport de schoonmaakdiensten verzorgt.


 
« Terug
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?