Nieuws


VLS en Haagclean tillen schoonmaak in de zorg naar een hoger niveau

10 jan 2018


VLS is sinds januari 2015 de schoonmaakpartner op de locatie Westerhonk voor de ’s Heeren Loo Zorggroep in Monster. Gastvrijheid is een speerpunt in dit contract. De in gastvrijheid opgeleide medewerkers van VLS dragen bij aan een unieke beleving van de woon-en werkomgeving voor de cliënten, de bezoekers en de medewerkers van ’s Heeren Loo.


Synergie


Ook is er in dit contract gekozen voor een unieke samenwerking tussen leverancier Haag-Clean, VLS en de ’s Heeren Loo Zorggroep. Door een constante focus op de pijlers Zorg, Hygiëne en Veiligheid is er een programma met elkaar ontwikkeld waarbij Ecologische producten, materiaal, mensen en werkprogramma’s op de locatie in Monster optimaal op elkaar zijn afgestemd met een transparante interne controle.


Samenwerken in schoonmaak is als een puzzel


De intense samenwerking bij ’s Heeren Loo tussen onder andere Haagclean, schoonmaakbedrijf VLS en de medewerkers van de zorginstelling heeft geleid tot een betere kwaliteit van de hygiëne en de schoonmaak. Die samenwerking is als een puzzel waarvan de stukjes in elkaar moeten vallen. Hierbij is het opleiden van de schoonmaakmedewerkers natuurlijk essentieel. ”Hier is een mooie promofilm van gemaakt waarbij bovenvermelde facetten duidelijk worden uitgelicht.
 
« Terug
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?