Nieuws


VLS Praktijkschool begint met 2e groep kandidaten..

20 jan 2016


VLS participeert in een uniek project van de Werkplaats Rotterdam Zuid (wrzbv.nl) dat vakmanschap brengt bij het talent dat in de omliggende buurten aanwezig is. Werkgeverschap is hierin doorslaggevend maar tevens de intentie om het vak echt te leren voordat er compensatie verlies optreed in de bedrijfswereld.

Onder begeleiding van een erkende VLS leermeester, Ben Veenema, zijn per 19 januari  de 2e groep kandidaten gestart in de VLS Praktijkschool. Handelingen zoals bijvoorbeeld het specialistisch reinigen van vloeren, gevelreiniging, glasbewassing maar ook grootkeuken onderhoud zijn in het praktijklokaal eigen gemaakt. Hierbij werden dan gelijk de interesses gemeten van de kandidaten maar ook hun inmiddels opgebouwde enthousiasme voor het vak. 

Binnen 4 weken zal blijken of er weer een aantal vakgerichte servicekrachten uit deze 2e groep zullen komen en hun praktijkexamen bij VLS verder kunnen inleiden in een arbeidsovereenkomst. 
« Terug
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?