Nieuws


VLS steunt Voedselbank Dordrecht met schone zaak..

22 jan 2016


VLS is als maatschappelijk betrokken onderneming al tientallen jaren gevestigd in de regio Drechtsteden. VLS stelt zichzelf ten doel om zo efficiënt mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dennie van Leeuwen, algemeen directeur van VLS beaamt; “Dat vullen we in door de uitoefening van onze schoonmaakdienstverlening voor onze opdrachtgevers, via onze bedrijfsvoering, maar we ondersteunen ook instanties in de regio als zich een mogelijkheid voordoet. De Voedselbank Dordrecht is zo’n mogelijkheid. Kleine schoonmaakklussen kunnen mensen vaak zelf wel, maar als het installaties betreft die boven in een hal hangen of specialistische schoonmaak dan wordt het ingewikkelder. Daar helpt VLS graag bij.”

De VLS Groep voelt zich onderdeel van de regio en biedt werkgelegenheid aan een aanzienlijke groep mensen uit de regio. Vanuit die betrokkenheid is de afspraak geboren om jaarlijks de installaties van de hal van de Voedselbank Dordrecht schoon te maken. Afgelopen week was het zover: twee medewerkers van VLS zijn aan de slag gegaan met de installaties, bijgestaan door Jan Flach en Kees Pronk van het bestuur van de Voedselbank, die de gelegenheid te baat namen om de vloeren voor hun rekening te nemen. De ruimte blinkt weer van top tot teen, dit is een vorm van samenwerken waar de cliënten normaal niets van terug zien, maar die voor de Voedselbank heel belangrijk is.

 
 
« Terug
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?